Home » Menu's » Diner

                      Voorgerechten

 

 

Vissoep                                                      € 12,75

 

Oesters

 

Zeeuwse creuses  (3 stuks)                          9,00

  gegratineerd of rauw,

   met sjalot, frambozenazijn

  citroen en peper

Fines de Claires    (3 stuks)                         9,75

  gegratineerd of rauw,

   met sjalot, frambozenazijn

citroen en peper

 

Garnalen kroketten (per 2)                        €  9,50

  wasabi mayonaise

 

Gegrilde coquilles                                    € 15,75

  crème van Hollandse asperges

 

Huisgerookte Schotse zalm                       € 13,25

  mierikswortel mayonaise,

  kappertjes, rode ui en brioche

 

Hollandse garnalencocktail                       € 14,75

  op klassieke wijze,

  cocktailsaus

 

Tataki tonijn                                              € 15,50

  oosterse saus, sesam,

  wakame, wasabi

 

Plankje Pata Negra ham                            € 15,25

  met truffelmayonaise

 

1/2 Kreeft                                                  € 15,50

  keuze uit 10 verschillende bereidingen

 

Wilde witte gambas                                    € 15,75

  gegrild, citroenmayonaise

 

 

                     Hoofdgerechten

 

 Vis van de veiling                                    Dagprijs

  vraag het ons

 

3 Gangen verrassingsmenu                      € 32,50

 

4 Gangen verrassingsmenu                      € 37,50

 

Canadese kreeft                                       € 30,50

  keuze uit 10 bereidingen

  zie onze kreeft specialiteiten kaart

 

Noordzeetong                                         Dagrprijs

  geserveerd met 2 bijgerechten

  naar eigen keuze

 

Entrecote                                                 € 25,50

  met rode wijn saus

  of kruidenboter

 

Fish & chips                                            € 19,50

 

Pasta van de dag                                      € 25,50

 

Ravioli                                                    € 21,50   

  gevuld met aubergine, parmezaan

  truffelsaus en rucola

 

Wilde witte gamba’s                               € 25,50

  gegrild, saus van peterselie,

  aioli en 2 bijgerechten naar keuze

 

 

Bijgerechten

Rozeval aardappel / pommes frites

aziatische wok / gemengede salade             

 

 

 

                                Desserts

 

Aardbeien Romanoff                                                9,75

  ingelegd in wodka en aarbeien likeur

  room, huisgemaakt vanille ijs

 

 

Gateau chaud                                                9,75

  warm taartje gevuld met

  de beste Belgische chocolade

  van Callebout, afgemaakt met

  huisgemaakt vanille-ijs

 

Hazelnoot tiramisu                                        9,25

  koffie, hazelnootpasta

  nogatine, en lange vingers

 

Kaasplankje                                                € 14,75

  selectie van internationale

  kazen met vijgen-notenbrood

  & mosterdfruit

 

Huisgemaakt ijs, per bol                               1,50

  vanille, chocola, koffie,

  citrus & aardbei